Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-10, 09:05   #4009
eMCe
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury!

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość

weeź ja też! jak zobacze tżta na weselu (za 3 równe tygodnie idziemy na weselicho jego brata) w garniaku to chyba go będę brała w aucie
ja ja mojego zobaczyłam to też było mrrrr i ahhh <3
Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

90210 meeega! obejzalam kolejny odcinek. okazalo sie ze sasha ma hiv i moze go miec takze dixon (a mial wlasnie rodziewiczyc ta swoja panne)
dzięki Kredzia, ale jeszcze do tego nie doszłam

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
tzn no podoba, ciągle o nim myślę, brałabym i w ogóle ;d
a może nie wszyscy mają motylki? czy wszyscy? ;d

w ogóle ostatnio jakie mam branie to yyy, ciągle ktoś do mnie zarywa ;d jak na złość, jak nie było to nie było pff ;d
ja nie miałam chyba wgl motylków
Cytat:
Napisane przez Leara Pokaż wiadomość
BU !!!
Ktoś mnie jeszcze pamięta hiehiehiehie

CZEŚĆ WAM !
ja pamiętam !!
Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość

ale jak tż był u mnie (bo najpierw przyjechal do mnie a pozniej pojechalismy do niego) to zapytałam się 'masz świeczki?' a on powiedzial ze nie, a ja na to 'aa, bo mam ochotę na romantyczny wieczór przy świecach'. No i jak jechaliśmy już do niego to pojechaliśmy specjalnie do TESCO po 8 świeczek i zapaliliśmy je u Niego i było super romantico ten człowiek jest po prostu magiczny!

---
ja pamiętam jak kiedyś tż chciał stworzyć romantico nastrój i aż 1 świeczke zapalił

a wczoraj spedziliśmy ze soba od 10 do 20 było meega , poszlismy na zakupy, na mecz ;/ , obiadek wspolny itp itd miałbys prysznic, ale jego brat przyszedł

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora