2010-10-10, 08:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polecamy - odradzamy :)
Cytat:
Napisane przez Katalin
Dziewczyny możecie się wypowiedzieć na temat sanek ?? opłaca się takie ze śpiworkiem ?? jakoś się nie mogę do nich przekonać , kombinezon chyba dziecku wystarczy?? 
|
Zależy od temperatury. Ja nie raz zmarzłam w grubej kurtce. Ty nie?
Moje dziecię przy mocno niskich temp. na pewno będzie jeździło w wózku z tym wózkowym śpiworem. Jeśli kupię sanki, to podobnie.
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------
Cytat:
Napisane przez essence30
Witam ponownie dział ekspertów
Zastanawiam się nad kosmetykami, wiem, że co skóra to może inaczej zareagować i potrzeba obserwacji, żeby jej nie przesuszyć, ani też żeby nie była za tłusta. Mam pytanie, czy np. lepiej kupić oilatum do kąpieli i wtedy już nie kupować oliwki, czy może np. kupić płyn do kąpieli nivea baby i oliwkę i krem pielęgnacyjny też z nivea?
|
Wszystko musisz sprawdzić w praktyce. Twoje dziecko jest inne niż nasze.
Ja kupiłam emolient na początek, Emolium konkretnie. I byłam bardzo zadowolona. Oliwki używałam tylko pierwsze dni, gdy dziecko się łuszczyło.
A potem stwierdziłam, że nie ma takiej potrzeby i kupiłam 2w1 Nivea. Na początku zachwyt. A po dwóch tygodniach dziwiłam się skąd mały ma taką suchą skórę, do tego z takim ostrym, szorstkim naskórkiem na nóżkach. Zrobiłam ponowne próby z Emolium i Nivea i wyszło, że to po tym cudzie Nivei 2w1. 
Teraz my z mężem się w tym kąpiemy. A jeszcze jedna flacha stoi, bo coś mnie podkusiło kupić więcej niż 1. :/
|