Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-09, 22:31   #3485
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy

Cytat:
Napisane przez paula007
Każdy ma inną psychikę. Jeden wytrzyma więcej, drugi mniej. Nie chce mi się tego teraz tłumaczyć, ale pewnie każdy z nas jest świadomy, że jak się w nas czasem coś nagromadzi, to nie ma rady Tak było i w tym przypadku. Niby spokojny i opanowany Zidane dał się wyprowadzić z równowagi - szok. Zgodzę się z tym, co napisałaś - pewnie, że nic go nie usprawiedliwia. Zachował się nie fair i słusznie otrzymał czerwoną kartkę.

Ale jednak nie rozumiem "fachowców" i wściekłych kibiców, którzy będą teraz próbowali wmówić, że to przez Zidane'a Francja odpadła Że jaki to Zidane okropny, co on narobił. Wstyd i hańba!

Kurcze, ja nie jestem fanką Zidane'a. Szanuje go, owszem. A teraz mi go po prostu szkoda. Mimo tego wszystkiego, mimo tego niesportowego zachowania - szkoda mi go. Tak zakończyć karierę...

Brak mi słów. Bo wg mnie jest to smutne. Nie tylko dla Zidane'a. Dla całego futbolowego świata. Smutne wydarzenie. Ech...

Pauliś, zgadzam się

Żadną fanką Zidane'a nie jestem. Uważam, ze zachował się fatalnie. Słusznie dostał tę kartkę. Ale szkoda mi go... Bo nie wierzę, że to wydarzenie nie zostanie mu zapamiętane. I żal mi po prostu faceta, który był świetnym piłkarzem i dał się sprowokować.

Nie podoba mi się "oskarżanie" go o przegraną Francji. Nie on jeden grał w tej drużynie .

No po prostu żal... To tylko człowiek. Człowiek, któremu puściły nerwy.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując