Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-10, 12:47   #138
judus
Rozeznanie

GG do judus
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cate nie pomogę Ci wiele w kwestii ubezpieczenia bo sama nie yłam w takiej sytuacji i nie orientowałam się jak to jest...przede wszystkim przestań się zamartwiać, tym że to Ty mohłaś jechać Twój wujek sam postanowił że pojedzie tak miało już być poprostu, pamiętak że każde wydarzenie niesie jakieś przesłanie...warto się nad tym zastanowić , i absolutnie nie wolno Ci się tym zamartwiać a wujek stanie na nogi tylko musisz w to głęboko wierzyć...swoją drogą wspaniałego masz wujka
Co do TŻ...nie potrafię nie wypowiedzieć się na jego temat...no zachował się karygodnie, i nie powinnaś ty go prosić żeby z Tobą został broń Boże On sam powinien wiedzieć co zrobić należy w takiej sytuacji, i w żaden sposób go nie tłumacz, ja bym go anrazie olewała długo czas, choć z drugiej strony pewnie bardzo potzrebowałabyś teraz jego wsparcia, ale tego On sam powinien się domyślić skoro mu na Tobie zależy, jeśli zależy mu bardziej na jego kumplach to już o jednym świadczy...
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora