Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawo jazdy- mam dość.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-10, 11:48   #83
misiulka2016
Raczkowanie

Dot.: Prawo jazdy- mam dość.....

Cytat:
Napisane przez Nikodemia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Nie jestem nową wizażanką, jednak mam nowe konto, bo wolę ten problem poruszyć w ukryciu. Otóż od około pół roku robię prawo ajzdy. Właśnie- robię, i nie mogę zrobić. Zdaję już 4 raz i nic. Nie wiem co jest temu winne, ale mimo że jestem w miarę dobrym kierowcą- zawsze popełnię jakiś głupi błąd albo o czymś zapomnę i w efekcie oblewam. Problem jednak jest w tym, że ja (mam już prawie 26 lat) nigdy tak naprawdę nie chciałam mieć prawa jazdy. Po prostu nigdy nie czułam takiej potrzeby. I pewnie bym go nawet nie zaczęła robić gdyby nie fakt, że wszyscy dookoła- z moim tż na czele, po prostu już mnie chcieli zamęczyć naleganiami na to prawko. I to jest powodem mojej frustracji- Mnie szlag trafia na samą myśl, że robię coś czego nie lubię, nie sprawia mi to satysfakcji i znów musze powtarzać ten cholerny egzamin i co najgorsze- za każdy taki ,,raz'' tracę prawie 200 zł, które tak naprawdę idą w błoto. A dookoła słyszę tylko- ale nie możesz z tego zrezygnować, rób dalej, nawet 10 razy ale zdasz. Jasne, super..... Czy któraś z was miała podobnie?? Czy jestem jedyna osoba która się jeży na sam dźwięk słowa ,, prawko''??
Kochana Nikodemio, zdanie prawa jazdy nie zależy tylko od Twoich umiejętności, ale także od miary twego szczęścia. Sama chodzę na prawo jazdy i mój instruktor powiedział mi, że niektórzy mają szczęście i zdają za pierwszym razem, ale inni mogą być najlepszymi kierowcami a i tak na pasy wejdzie im przechodzień, albo egzaminator sobie coś wymyśli. Więc nie łam się i nie wmawiaj sobie, że tego nie lubisz, bo z takim podejściem nigdy nie zdasz. Ten papier zawsze Ci się przyda. A na egzamin idź sobie wyluzowana, bo przecież "Ty to UMIESZ". Życzę Ci powodzenia!
bylibyśmy wspaniałą parą.

misiulka2016 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując