2006-07-10, 00:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: co powinnam zrobić?
Cytat:
Napisane przez wiola15
 co powinnam zrobis w moim mieście jest trzech lekarzy ginekologów pierwszy u którego byłam powiedział mi że niepowinam rozcinać błony dziewiczej więc poszłam do innego i powiedziałam że od pół roku regularnie ras w miesiacu uprawiam sex zmom mężem i błona dziewicza niepęka i że hce ją przeciąć. ten sie zgodził. potem poszegl na hwilę hyba do toalety i gdy wrucił zapytal mi sie czy napewno tego hce , powiedziałam że tak wtedy on podszedł do drzwi i ja zamknał wtedy o tym jeszcze niewiedziałam. po hwili podszedł przysunoł sobie narędzia i kazał mi zamknąć oczy, posluchałam go, i nagle poczułam że on wkłada mi swojego kutasa, powiedziałam żeby przestał ale on niezłuchał. do odbytu włożył mi wibrator i gwałcił mnie nadal po hwili popłynęła krew. on przestał potem dopiero wzioł narzędzia iprzcioł mi błone. od tamtej pory cały czas leje mi sie krew (jak by okres od czteech tydodni) a trzeci lekarz to jego brat. co mam zrobic? boje ię znowu iść do ginekologa a do pierwszego sie wstydze bo go nieposłuchałam. czy da sie jakoś zacztrzymać to krwawienie? 
|
Żal... Jedyne słowo jakie mi przychodzi do głowy, gdy czytam takie głupoty... Czy ty masz zaniżone poczucie własnej wartości, że takie historyjki wymyślasz?! Załóż sobie bloga i tam pisz swoje fantazje erotyczne, a nie nam wizaż zaśmiecasz!!!
|
|
|