Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - domowe sposoby na cellulit
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-10, 21:36   #518
kaskaderka
Rozeznanie

Dot.: domowe sposoby na cellulit

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam rolkę- tak jak pisałam, 1, 5 mm.

Na początku przeżyłam jakieś ukłucie rozczarowania, że tyle kasy wydałam na takie..maleństwo wielkości dłoni spodziewałam się solidnej, dużej rolki do masażu.. No nie wiem ile czasu spędzę, żeby porządnie wyrolować sobie takie udka na przykład..

co do bólu- nie jest to straszne dostałam przesyłkę gdy już wychodziłam na uczelnię prawie i machnęłam raz i dwa po nodze- do tej pory mam maleńkie, czerwone kropeczki. Ale w każdym razie jest do zniesienia

Za jakieś trzy tygodnie dam Wam znac jak efekty - zamierzam rolkować sobie uda oraz rozstępy na jednym biodrze, żeby zobaczyć czy to cokolwiek daje.
tylko jak ci coś zniknie to nie zapomnij o drugiej stronie ciałka,bo ja tak kiedyś zrobiłam jak pojawiły się rozstępy,żeby się przekonać czy krem działa czy jako przedstawiciel handlowy mogę uczciwie to sprzedawać...rozstępy zniknęły ale do dziś nie wiem dlaczego nie smarowałam drugiego uda i efekt jest taki,że jedno udo mam bez a drugie elegancko pokryte rozstępami...wkurzam się niemiłosiernie bo starych rozstępów niczym nie zlikwiduje Celulit mam od kąd pamiętam i znudziło mi sie walczyć z nim,całe życie czymś się smaruje,bo myślę,że gdyby nie to to miałabym większy.Jednak ostatnio skusiłam się reklamą i kupiłam jakieś błoto z alg może pomoże choć podejrzane,że gdy wystawiłam komentarz z oceną to go sprzedawca nie zamieścił...Czasami się wkurzę i wytaczam głębsze działo przeciw celulitowi ale nie pamiętam co i jak skutkowało więc teraz skoro odkryłam wizaż i mam wenę do walki będe pisać też o moich odkryciach bądź porażkachWszystkim nam życzę wytrwałości i cierpliwości!

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując