Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-11, 11:24   #267
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

to ja takze witam Was w kolejnej czesci ale Wy tu szybko piszecie, normalnie jakbyscie byly po jakis kursach szybkiego pisania

poraz kolejnym namawiam Was do uzywania microfibry wogole twarz wyglada jakby na mniej zmeczona, swiezsza nawet po calonocnej imprezie przetestowalam..wole nie wspominac soboty...

co do solarium to takze uwielbiam sie tam czasami poprostu ugrzac, szczegolnie w zime kiedy wracam skads pozno i jest mi zimno strasznie

ostatnio siebie zaniedbalam, chcociaz odswiezylam zele, pomalowalam na czerwono i przykleilam pare cekinow

a tak wogole to wiecie co, gadalam ostatnio z takim moim kolega dobrym, bylismy troche pod wplywem %, on bardziej. ogolnie to zalowal chyba ze miedzy nami kiedys nie wyszlo ze fajnie bylo kiedy sie spotykalismy. teraz jest mi tak dziwnie z moim TZ...bardzo go lubilam i lubie, tego kolege oczywiscie a teraz nawet zaczynam prace tam gdzie on. mam nadzieje ze bedzie miedzy nami ok, nap do niego nawet na nk w sprawie tej rozmowy, bo nastepnego dnia jakos tak unikalismy swojego wzroku a moze wlasnie wrecz przeciwnie...