2010-10-11, 15:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Dm ja nie wiem czemu dopiero teraz!!!!!!!!!! Zapraszamy na dłużej 
Ariena, o Ty, widzisz, to widocznie moje zapedy gangsterskie tez sie w tym snie objawily, a Julki zamilowanie do zwierzat.....:P
Pilsko Licze, ze jeszcze sobie tam pojezdze w tym roku )) Fajnie, ze jestes narciarka, moze sie spotkamy na stoku w tym roku co ? A TZ sie nauczy, kupisz mu lekcje z instruktorem i po sprawie.
Kala, ja nie mialabym cierpliwosci wychodzic pod góre, ja musze miec sporo miejsca na rozped, bo mimo totalnego braku umiejetnosci uwielbiam szybka jazde. Dlatego kupilam sobie szybka deske :P
To nie placiliscie jakos duzo, taki standard mysle, choc pewnie mozna znalezc cos tanszego! My kiedys bylismy w wypasionych apartamentach, zaplacilismy 500 zl za dwa dni. Masakra cenowa jak dla nas, mozna powiedziec, ze bylo warto, jednak nie skorzystalismy ze wszystkich dobrodziejstw tego miejsca....
Adka, poczatki zawsze sa trudne, grunt to dobry sprzet, i widze, ze to jest kluczem do sukcesu oraz DETERMINACJA. Ja jestem bardzo waleczna, zdeterminowana i uparta, nie odpuszczam nigdy!!!!!!!!!! Jesli cos mi nie idzie, to wkurzam sie na siebie, wyzywam, placze, ale brne do celu. Tak bylo i z deską (nikt mi nie dawal szans) i teraz z szukaniem noclegu. Po tylu odmowach obiecywalam sobie, ze to juz ostatni raz dzwonie, a jednak dzwonilam jeszcze 10 razy i w koncu sie udalo. Uffff.
Wrocilam z dluuuugasnego spaceru i padam na twarz. A zaraz jade do ikei po szafe
Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2010-10-11 o 15:52
|
|
|