2006-07-10, 12:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozdaję toniki do testowania!!!!
Cytat:
Napisane przez BeybiB0
Jeżeli ATW rozdaje toniki darmo to czemu z nich nie skorzystać. Ja korzystam wszędzie gdzie się da z gratisów. Mam tonik, a reklamy w TV też muszę opłącić z mjej kieszeni w abonamencie z kosmosu.
Natomiast płaci się 5 zł za katalogi. Każdy kupuje katalogi w tej firmie obojetne, czy jest stałym klientem, czy nie. Jak ktoś wie o takich niezobowiązujących gratisach to piszcie - jak dają to chetnie biorę. Tonik jest doskonały i naprawdę szkoda byłoby go nie brać. Jak będę wiedziała o innych gratisach to też napiszę.
|
Akurat wiem, jak sprawa wygląda, bo sama swego czasu zapisałam się do ATW, a potem zapisywałam znajomą i ona dostała ten tonik właśnie. I nie mów, że się płaci 5zł za katalogi, bo płaci się za sam fakt zapisania i w zamian za to dostaję się tonik, katalog i ulotki na temat ATW.
A reklamę tak czy siak robisz, a to jest niedozwolone na naszym forum. I nie mówi, że nic z tego nie masz, bo jak kogoś zapiszesz do ATW pod siebie, to potem ta osoba pracuje na Twój upust, a to juz jakiś profit jest. Tak czy inaczej - chwalić sobie możesz co chcesz i ile chcesz, ale takie akcje nie są mile widziane.
|
|
|