Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka, część XVII- sta - kto tutaj wchodzi w torebki obrasta !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-11, 16:47   #742
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: etorebka, część XVII- sta - kto tutaj wchodzi w torebki obrasta !

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Przyjmiecie kolejną e-torebkową maniaczkę? Mam już w swojej kolekcji szarą andi (kupioną z rok temu) a teraz wzięło mnie na tą granatową emili. I widzę, że należę do tych szczęśliwców, którym się udało ją zamówić! Zamawiałam ją w czwartek wieczorem i wtedy też robiłam przelew a do dziś jeszcze nie zaksięgowali mi wpłaty. No ale zajrzałam przed 16 na swoje konto i jest! Towar przygotowany do wysyłki Yuppi więc pewnie jutro będzie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnych cyrków z jakością torebki, bo podczytuje Was dziewczyny i widzę, że cosik zaczynają nawalać ;/. No nic, poczekamy, zobaczymy.
A, i jeszcze bardzo dziękuję za użyczenie kodu zniżkowego na torebkę, ale niestety nie pamiętam nicku dziewczyny, od której go brałam W każdym razie, zamówienie składałam w czwartek ok. godz. 16.30 więc może będzie kojarzyć Serdeczne dzięki jeszcze raz! No i czekam na emilkę - zobaczymy jaka będzie na żywo. Mam nadzieję, że się nie zawiodę
No zazdroszczę Ci trochę tej garantowej Emilki Kocham granat i kocham swoją Emilkę więc połączenie to już w ogóle ideał na pewno będziesz zadowolona z zakupu Emilki
I oczywiście witaj

własnie zobaczyłam że nareszcie sprzedałam buty które już kilka razy wystawiałam i nie mogłam pojąć czemu nie poszły, a ja ich nie lubiłam