Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XIX
Wątek: Scent Bar XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-12, 18:26   #729
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No to jak fajna atmo w pracy i człowieki, to fakt szkoda Walcz Maja, walcz o zostanie tam

no właśnie w tym dupa, że to duża korporacja i mój szef, który chce mnie zostawić jako oblatanego pracownika nic nie zrobi, póki hr-y nie wyrażą zgody. A już mu powiedzieli, że jak koleżanka wróci z macierzyńskiego, to mi etatu nie dadzą Choć będą się szefowie jeszcze starać, jeden i drugi. I ja
[QUOTE=dzika truskawa;22628475]
to wrzucam foty!
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Nie wiem jak jest, ale jak ktoś z moich znajomych jedzie na koncert na który się cieszył od kilku tygodni, to nieważne, czy chodzi o Madonnę, Eminema, Metallike czy Kelly Family - pytam jak było, co grali, itd., a nie robię, ze "Phiii... Ja to bym na to nie poszła, ja to tylko na Joy Division, albo może INXS, a że już wokaliści nie zyja to trudno, siedzę w domu" no bo to coś w ten deseń chyba było, Eluveitie nie zasłużyło nawet na splunięcie jej wysokości.
phi! jak tylko pare tygodni temu zapytałam, czy pociągi do łodzi normalnie jeżdżą (bo niedługo ma być remont dworca), bo chcę jechac na koncert, to jej pierwsza odpowiedź była "Jakby co, to na mnie nie licz, nie pojadę :-P"
A ja na to "Nawet Cię nie brałam pod uwagę "
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ómaruam
im bardziej poznaję Was, czyli normalne (według moich standardów) laski, tym bardziej widzę, ze moje kuleżanki zachowują sie czasem jak, za przeproszeniem, idiotki

Tru - zaczaj się pod danym domem i zacznij sledzić
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Maju: . Bardzo dobrze rozumiem niechec do szukania nowej pracy. Sama się ciesze ze ja nie musiałam szukać pracy tylko "moja" firma sama się pofatygowała na uczelnie i zaproponowała mi współpracę.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
O tak, dwie gleby za jednym wyjściem (ale najlepsze jest to jej łapanie równowagi) Nie gorsza jest jednak dziewczyna tutaj, od 1:58 (coś mi się wydaje, że zaryła czołem/nosem w wybieg)

Uwaga - obiecane foty z Castela, czyli boginie imprez, pijaństwa i rozpusty!
Zwłąszcza boginie na pierwszej focie z Micieliną złożoną w ofierze i na ostatniej - Maja z wampirzym uśmiechem i Tru dzierząca drinki w 3 rękach, niczym hinduska bogini

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-10-12 o 18:32
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora