Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka, część XVII- sta - kto tutaj wchodzi w torebki obrasta !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-12, 21:35   #1716
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: etorebka, część XVII- sta - kto tutaj wchodzi w torebki obrasta !

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć Rybko!!!!!! Wsio oki u Ciebie?

Dobranoc

Dobranoc, Kali odczytałaś posty z rana? Pisałam odnośnie zakupów a teraz nie jestem w stanie nadrobić
wszystko okej u mnie-leci powoli do przodu
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
a to dobre
wiem

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć .
jestem taka wkurzona! no przepraszam bardzo czy to, że jestem skarbnikiem (wcale się nie zgłaszałam, zostałam nim po prostu ogłoszona jak mnie nie było, bo podobno jestem odpowiedzialna , więc, cóż,zgodziłam się i tu widzę był mój błąd) oznacza, że mam zrobić wszystko? zbierz kasę na prezenty, kup je, opakuj, napisz karteczki i zawieź do szkoły .
no nigdy więcej! jeszcze jak znam życie nikt chętny (bo debili w klasie brak) nie zgłosi sie, by pójśc dobrowolnie do szkoły w czwartek jako reprezentacja klasy na ślubowanie klas pierwszych, więc bedzie musiał iść cały samorząd, w tym, niespodzianka, ja. noż kurczę, jadę godzinę do szkoły i nawet sobie pospać nie będę mogła.
yhhhhh. dziś jeszcze dostałam 1 z chemii, zgadnijcie ile mi zabrakło do 2 oczywiście 0,5pkt! dodatkowo napisałam beznadziejnie znowu matmę, bo dała takie zadania, że wszyscy zrobili wytrzeszcz . na jutro oczywiście nic nie umiem.
co za shit!

przepraszam za moje wypociny .

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Tylko wiesz ona na żadnym z tych zdjęć nie ma oddanego koloru Znaczy ładny kolor jest ale zupełnie nie taki

Oj Moja dziarko dasz radę w czwartek a tak w ogóle to idź na kurs asertywności Ja bym ci udzieliła ale musiałabyś wpaść do mnie albo co

Byłam na zakupch coby zapełnic moją lodówkęSię wykończyłam i jeszcze dostałam klapsa jak dzidzia 3 letnia od cioci, że kupuję za dużo torebek

Gdzie jest moja Ryyybaaa
a kuku

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Nie wiem gdzie jest Twoja .. ale ja się pytam gdzie jest MOJA !??
jaa?

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ryba jest tylko jedna
i otóż to

wróciłam z pracy niedawno-mieliśmy dzisiaj po godzinach kolację w restauracji z okazji dnia nauczyciela-nasz pracodawca nas zaprosił i dlatego tak późno jestem

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora