2010-10-12, 20:56
|
|
Przyczajenie
|
problem. tabletki,wypróżnienie,cią ża.
a więc ostatnio w 2tygodniu brania tabletek miałam problemy z wypróżnieniem się. miałam taką rewolucję w żołądku,że jest to nie do wyobrażenia. wszystko mi się tam mieszało,przewracało,jedn ak gdy szłam do wc nie mogłam się załatwić. i to trwało 2 dni, tabletki zażywałam prawidłowo o 22. trzeciego dnia ok. 2h po zażyciu tabletki udało mi się opróżnić, może nie tyle co udało-co samo mnie zmusiło. nie była to biegunka, ale przepraszam za wyrażenie porządne wypróżnienie. i moje pytanie brzmi czy nie wydaliłam tej tabletki...
dzień później kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia przez jakieś 15 min, nie doszło do wytrysku, bo była to chwila zapomnienia, i zaraz ubraliśmy gumkę i tak skończyliśmy.
skąd mój niepokój? z tej tabletki wziętej przed wypróżnieniem (nie rozumiem ulotki w tym kontekście, można iść do wc w konkretnym czynie? czy chodzi tu tylko o ostrą biegunkę, gdy leje się wręcz z dwóch stron? a druga sprawa, sławienny płyn preejakulacyjny..
proszę o pomoc. okres powinnam dostać jutro bądź pojutrze. jednak towarzyszy mi spory niepokój.
|
|
|