2010-10-14, 21:55
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak naprawić relaje pomiędzy dziewczyną a chłopakiem?
[1=cbbc75efc3b0572e441bab8 a03c6f8d1007eaff5_6357190 3f0630;22675852]Jakiś czas temu poznałam świetnego chłopaka, niestety on wtedy miał dziewczynę. Gdy się z nią rozstał zaczęliśmy pisać ze sobą na gg, fonie itp. Najpierw pocieszałam go, traktowałam wyłącznie jak kumpla. Jednak z czasem się w nim zakochałam. Wiele razy pisaliśmy nawet o tym jakby to było gdybyśmy ze sobą byli, ale nie wiem czy on brał to na serio. Jeszcze niedawno był dla mnie bardzo miły, pisał komplementy i ogólnie bardzo często pisaliśmy ze sobą. A teraz czuję, że coś się zmieniło. Rzadko ze sobą piszemy, a jeśli już to on długo mi nie odpisuje i nie stara się tak jak dawniej. Niedawno zmienił szkołę i tak sobie myślę że może poznał tam jakąś fajną dziewczynę..
Nie chce stracić z nim kontaktu, a czuje że to wszystko do tego zmierza, bo chodzimy do różnych szkół, bardzo rzadko się widujemy, no a z pisaniem też teraz jest kiepsko ;( Nie musi być moim chłopakiem, wystarczy ze w ogóle będzie, chociaż kolegą.
Jak mam naprawić relacje między nami? Jak dać mu do zrozumienia że chce żeby było tak jak kiedyś? [/QUOTE]
A nie możesz z nim po prostu porozmawiać od serca? Powiedzieć, że zależy ci na waszej znajomości/koleżeństwie i chcesz, by było jak dawniej? Zapytać dlaczego wasze relacje uległy pogorszeniu?

Nasz czas oczekiwania
|
|
|