Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XIX
Wątek: Scent Bar XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-15, 09:18   #1206
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Zjadlem dzisiaj:8sztuk bulek z maslem i serkiem topionym hochland od jakis 3 tygodni mam na niego jazde,2 duze paczki laysow zielona cebulka,2 paczki delicji pomaranczowych,1 chalwa z lidla ta najwieksza,3 tabliczki czekolady milka karmelowa i truskawkowa,1 duza paczka ciastek hit czekoladowych,2 litry pepsi,2 napoleonki,3 zupki chinskie vifon kurczak zloty,okolo 5 ziemniakow,1kotlet z piersi z kurczaka+ser zolty,sloiczek korniszonow<---- to byl moj jadlospis dziennya nie dawno zrobilemCzuje sie okropniePierwszy raz mialem tak silny napada jedzenia...cz uje sie jak smietnik...

przez tydzień bym tyle nie zjadła...
trzymaj się

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ne śniło
Mnie się śniło. Poszłam się w nocy wykąpać. Pełna wanna gorącej wody, więc ciśnienie w dół i zaraz śpię...
Przyśnił mi się Włoch.... Że przyjechał jakiś koncert znowu dać, a po imprezie się włóczyliśmy. Zachciało mi się iść do domku na działkę, bo tam łóżko, ciepło itp.., a po drodze taki wąwóz z kamienną drogą. I w tym wąwozie zamiast schodzić zjeżdżałam na tyłku. Pędzę, pędzę, przede mną jakiś wyskok. Już miałam wybić się z niego i polecieć w górę.... ale się obudziłam.
Dupie za twardo w tej wannie chyba było