Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XIX
Wątek: Scent Bar XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-17, 10:23   #1634
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Witam "starych"i nowych forumowiczów po długiej przerwie. Problemy zdrowotne mocno dały mi sie we znaki. Mam nadzieje że już wszystko się unormowało, a ja powoli pozbieram sie i dojde do siebie. Chciałam sie przywitac i powiedziec ze nadal pamiętam o Perfumowym Wiau i cieplutko was pozdrowic
Pozdrawiam i trzymam kciuki za zdrówko
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Kameno,to co oglądałaś wczoraj czy jakieś dzisiejsze? Opowiadaj coś więcej.....

Ja też bym wolała jednak nieotwarte
To co wczoraj, co mi się tak spodobało

Pewnie wyjdzie że nie pomyślałam o tysiącu rzeczy i jakieś wady się ujawnią (np. 4 piętro bez windy to moje przeznaczenie i nie przeszkadza, ale zsypu to chyba tam nie ma i nie wiem czy się w meblach pomieszczę..) ale co tam, nie ma nigdzie idealnie, meble można dokupić a do śmietnika pobiegać

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ch.j mnie strzeli z tym zlewozmywakiem
czyszcze chama codziennie specjalm\nym zelem i olejuje 2x dziennie a i tak burak wygląda jakby go kto wyzygał ,
ponadto po kwasnych rzeczach zostają na nim jaśniejsze plamy :conf used:, nie do usunięcia , plamek po wodzie tez nie da sie usunąć , no ja pitole , w zyciu bym nie pomyślała ze sie bede cackac ze zlewem 2x dziennie-a to i tak nic nie daje. Nie iwem czy mam reklamowac ten zlew czy co? czy to tak ma byc? weźcie mnie zabijcie
kurcze, naprawdę jakieś dziwne cholerstwo jakbym ja czyściła swój 2 x dziennie to by wyglądał jak lustro i nie miał plam, a że nie czyszczę to jest pokryty matową warstwą osadu z wody, ale plam nie ma i jak wyrzygany nie wygląda
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora