2010-10-17, 10:23
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
Napisane przez ivanna
Witam "starych"i nowych forumowiczów po długiej przerwie. Problemy zdrowotne mocno dały mi sie we znaki. Mam nadzieje że już wszystko się unormowało, a ja powoli pozbieram sie i dojde do siebie. Chciałam sie przywitac i powiedziec ze nadal pamiętam o Perfumowym Wiau  i cieplutko was pozdrowic 
|
Pozdrawiam i trzymam kciuki za zdrówko 
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
Kameno,to co oglądałaś wczoraj czy jakieś dzisiejsze? Opowiadaj coś więcej.....
Ja też bym wolała jednak nieotwarte 
|
To co wczoraj, co mi się tak spodobało
Pewnie wyjdzie że nie pomyślałam o tysiącu rzeczy i jakieś wady się ujawnią (np. 4 piętro bez windy to moje przeznaczenie i nie przeszkadza, ale zsypu to chyba tam nie ma i nie wiem czy się w meblach pomieszczę..) ale co tam, nie ma nigdzie idealnie, meble można dokupić a do śmietnika pobiegać 
Cytat:
Napisane przez Polly_
ch.j mnie strzeli z tym zlewozmywakiem 
czyszcze chama codziennie specjalm\nym zelem i olejuje 2x dziennie a i tak burak wygląda jakby go kto wyzygał  ,
ponadto po kwasnych rzeczach zostają na nim jaśniejsze plamy   :conf used:, nie do usunięcia  , plamek po wodzie tez nie da sie usunąć  , no ja pitole  , w zyciu bym nie pomyślała ze sie bede cackac ze zlewem 2x dziennie-a to i tak nic nie daje. Nie iwem czy mam reklamowac ten zlew czy co? czy to tak ma byc? weźcie mnie zabijcie 
|
kurcze, naprawdę jakieś dziwne cholerstwo jakbym ja czyściła swój 2 x dziennie to by wyglądał jak lustro i nie miał plam, a że nie czyszczę to jest pokryty matową warstwą osadu z wody, ale plam nie ma i jak wyrzygany nie wygląda
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|