2010-10-17, 11:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rocznik '92! część 21 - my się zimna nie boimy bo gorące dyskuje prowadzimy!
Cytat:
Napisane przez Asiek121
Yes ale jestes okrutna dla tz
no raczej !
jestem Yeszcze dziewica ! 
|
haha, a tam u nas w związku rządzę ja i na serio jakos po orgazmie jestem wykonczona zawsze i jak pomyslalam sobie ze bym musiala sie mu odwdzięczyć... eh hahaha ;-p
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa
ja nie mogę, aleś ty odważna  w życiu bym tego nie powiedziała !
swoją drogą nie rozumiem dlaczego faceci to lubia 
|
to pezez ent to powiedziałam! ale ch*j podziałało 
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa
dlaczego ? opowiadaj
kredka :
|
świetne buty! gdzie i po ile?
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique
zlazłam korepetytora!
mieszka 2 ulice ode mnie i wpada w pon. pouczyć mnie ciągów!
student  
|
będzie sex 
Cytat:
Napisane przez Movement
Yes- twój 'przypadek' jest mi bliski, bo moja przyjaciółka też jest z tżem ponad pół roku, jej tż ma 21 lat i ona też chce z tym poczekać. I macie racje.
Ona ma takie myślenie, że nie chce robić tego ze względu na niego( żeby chłopakowi 'ulżyć'), tylko ze względu na siebie (ona chce być pewna, że odda sie osobie która jest tego warta i nie okaże się tępym chujem). Bo owszem, moglaby już sie z nim przespać, ale ona nie jest pewna na 100% czy chce. Po 1szym razie on już praktycznie ma to co chciał, i już nie ma przed wami nic nowego, on już nic w tobie nie odkryje( w sprawach cielesnych). Dlatego zrób to tylko i wyłącznie jak będziesz pewna na 100 %
|
no ja właśnie też mam takie podejście, na razie potrzeby kochania się nie mam, tż owszem ma, ale nie zrobię tego żeby mu ulżyć
Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
wyjasnilam sobie wszystko z tz. on naprawde myslał ze ja sie cały czas ucze  i nie chciał mi przeszkadzac haha;d teraz bedziemy sie widywac czesciej  w ogóle poposił bym pisała mu ze chce sie spotakć, zebym pisała co czuje on do mnie napisz mi 'jest mi smutno kretynie przyjedz do mnie' powiedział ze on by mi duzo rzeczy pisała ale nie chce wyjsć na piz.de, ze on mi bedzie pisał tak jak ostatnio ze sie boi itd. a ja nic. robótki reczne były, potem lezelismy i patrzelismy sie sobie w oczy, tz do mnie 'uwielbiam patrzec ci w oczka'  w ogóle najchetniej bym mu powiedziala 'kretynie kocham cie ponad zycie, tesknie za toba, jest mi smutno jak sie nie widzimy, jestes dla mnie wazny jak nikt inny, nikt dla mnie tyle nie znaczyl, ufam ci, chce z tobą być już zawsze' ale nie potrafie 
|
hahaha kongo i nauka?! powiesz to kiedyś! ja też miałam jakieś opory, w sensie że nie mogłam z siebie takich 'romantycznych i megaszczerych wyznań' wydusić choć bardzo chcialam. a teraz jesteśmy obydwoje bardzo otwarci 
Cytat:
Napisane przez eMCe
yes - chcesz to czekaj, ważne żebyś ty była gotowa a nie patrzyła na innych
kongo - tyle myślenia i sprawa się wyjaśniła  , jednak musisz mu wprost wszystko mówić, bo faceci się nie domyśla niestety 
|
noo głupki jedne 
Cytat:
Napisane przez EMdz
oo ja Toria przypomniałąś mi o ang  Muszę się douczyć i poprawić banie którą dostałam za podpowiadanie
mam dzisiaj randkęęę 
|
z tlenionym modelem?
indi- my też wczoraj 'oglądaliśmy' film. eh z nim się nie da oglądać ! chyba obejrzeliśmy razem 1 cały film na hm... 12 oglądanych?
Czas edycji: 2010-10-17 o 11:26
|
|
|