Zadomowienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Drobiazgi Guerlain, Lancome, Clinique, Vichy, OPI, perfumy
Witajcie 
Do wymiany mam następujące rzeczy:
1. Cienie Guerlain Divinora 265 Touche de Parme. Największy ubytek ma najjaśniejszy beż, ciemniejszy beż i ciemniejszy fiolet posiadają ledwo dostrzegalne wgłębienia, jaśniejszy fiolet prawie nie używany. Cienie mają oberwane zawiasy w opakowaniu- zamykają się jednak szczelnie, wieczko nie odpada, nadają się do noszenia w torebce.
2. Benefit Creaseless Cream shadow / liner. Odcień Towne Car- ciemny grafit. Kupiony na Truskawce, niewiele używany, zupełnie mi nie podpasował.
3. Pojedynczy cień do powiek Lancome Ombre Absolue Mono C40 Deep Forest http://www.lumiere.pl/product_info.php?info=p14 030_Ombre_Absolue_Mono_No wosc!!!.html , nie wiem jakim cudem, ale udało mi się pozbawić go naklejki ze spodu, jednak zapewniam, że jest oryginalny. Niewiele używany, widać wytłoczoną różyczkę.
4. Podkład Clinique Even Better, w kolorze 08 beige. Szacuję że pozostało ok połowy, postawiłam go w pionie i będę się starała później dokładnie prześwietlić i napisać 
5. Mascara Essence Lash Mania, pogrubiająca, kupiona wczoraj tj. 16.10, użyta raz.
6. Pomadka L'oreal Made for me naturals, kolor 256, delikatny róż, użyta dwa razy, prawie nie starty czubek.
7. Lakier OPI w kolorze Gargantuan Green Grape, jasna groszkowo-seledynowa zieleń. Użyty raz. Leci do Brumek.
8. Lakier Essence, z edycji limitowanej The Twilight Saga, kolor 01 Undead? czarny z różowo-bordowymi drobinkami. Użyty raz.
9. Clinique mydełko do twarzy w płynie z serii 3 kroków, do cery przetłuszczającej się / tłustej. Zostało troszkę mniej niż połowa z 400 ml, poziom sięga dołu dużej litery C.
10. Żel do higieny intymnej Lactacyd. Nowy, nieużywany w kartoniku.
11. Emerald Bay Dark'n Dazed preparat do opalania w solarium, 3/4 z 265 ml.
12. Vichy Dercos ampułki przeciw wypadaniu włosów dla kobiet. 7 ampułek plus aplikator.
13. Perfumy Beckham Intimately Night, 30 ml, ubytek kilku psików.
14. Perfumy Bruno Banani Time to play. Cynamonowy niedostępny już unikat, bliźniak Organzy Indecence Pojemność 20 ml, nowe w kartoniku.
15. Lalique Amethyst, odlewka 5 ml, flakonik z atomizerem.
Poszukuję w zamian:
Przede wszystkim wszelkich odzywek do włosów zniszczonych, farbowanych oraz balsamów, masełek do ciała.
Edytowane przez taiwa
Czas edycji: 2010-11-02 o 08:00
|