Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię eko-skórki, Bershka, stradivarius, Atmoshere zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-18, 10:49   #1
kamgru89
Rozeznanie

Przekupka: 6 pkt / 80% pozyt.
GG do kamgru89

eko-skórki, Bershka, stradivarius, Atmoshere zapraszam!

STARY WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!

Witam w moim nowym watku! Założyłam go ponieważ powracam po niemal rocznej przerwie Mam do zamiany kilka niepotrzebnych ciuchów zalegających tylko w mojej szafie. Rzeczy zamienione bedę oznaczać kolorem szarym, rezerwacje na zielono. ZDJĘCIA UBRAŃ WYSŁANYCH USUWAM! NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE! Na każdym typie figury ciuszek wygląda inaczej, poza tym mam boki i się krępuje

Poszukuje:
-Emu!!! Bądź obuwie emu-podobne ;]
-legginsy- panterka!
-kardigany, sweterki i inne bluzeczki w odcieniu miętowym
-jeansowa spódniczka tulipan
-kamizelki
-rurki :Bershka, Stradivarius, Pull&Bear,House
-Puma Flowing!
-Burberry The Beat!
-Naomi Cat Deluxe!
-Oriflame Enigma, After Hours
-Avon far Away
-Ciekawe tuniczki i koszule.
-Chusta w stylu folk!

JEŚLI COŚ WPADNIE MI W OKO JESTEM W STANIE ODDAĆ NAPRAWDĘ DUŻO, TAKŻE SPOZA WĄTKU!

1. Avon- Modelująco-opalający krem do ciała. Pomaga zmniejszyć widocznośc Cellulitu. Nowy! 200 ml.

2. śliczną sukienkę koloru srebrnego z błękitnym połyskiem. Rewelacyjnie sprawdzi się na studniówce, weselu, bądź innej imprezie okolicznościowej. Nowa, ledwo co zakupiona jednak okazała się za mała. Tylko przymierzona! Zapłaciłam za nią 100 zł na allegro. Myślę że to rozmiar S/ małe M. Stan idealny. Więcej zdjęć i informacji dla zainteresowanych+ SREBRNA TOREBKA DO RĘKI GRATIS!

3.Bluzeczka czarna, zwiewna, w stylu folk z motywem góralskim, podszywana rozmiar M/L . Mogę dodać pasujące do niej kolczyki Używana jednak stan bardzo dobry!

4.dzianinkowa tunika-motylek atmosphere ze ściagaczem u dołu, marszczona, świetnie wygląda z białą bokserką pod Rozmiar z metki M/38 jednak została profesjonalnie zwężona na S/36. Stan bardzo dobry. Jeden z moich ulubionych ciuszków więc polecam Wymienie na coś super

5. Śliczny dzianinowy długi sweterek z lejącym golfem Papaya roz. 38/10/M stan bardzo dobry

6.Elegancka koszula z bufkami. Stan +bardzo dobry

7. Koszula czarna H&M Rozmiar S/36, ze zdobieniami wzdłuż guzików i na mankietach. stan + bardzo dobry.

8. Dwie bombeczki szara i czarna French Collection, stan bardzo dobry, profesjonalnie zwężone do rozmiaru S/ małe M.

stary wątek ale można szukać
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476011

Odpisz u mnie, ja odpiszę u Ciebie!

Edytowane przez kamgru89
Czas edycji: 2010-11-27 o 09:18
kamgru89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując