Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-18, 15:12   #1663
Nusia7
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
pokaze wam dwa zdjeciana pierwszym fajnie widać bukiet ,a na drugim to troche wiecej mnie widac

na trzecim juz ledwo chodziłam, a ostatnie to z naszego pokoju w hotelu
Ślicznie wyglądałaś I cieszę się, że wszystko dobrze się u Ciebie układa.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
mnie też tylko mama bo ojciec się w ogóle nie interesował

mogę powiedzieć to samo u mnie w dodatku ojciec pije nie zawsze tak było ale od kilku lat niestety znowu
ja również nie chcę powielać błędów rodziców i również na razie mi się udaje
A mnie się zawsze wydawało, że ja mam nienormalną rodzinę, a inni mają fajnie... U mnie na szczęście w piciem nigdy nie było problemu. (może dlatego, że mój ojciec ma słaby żołądek i po kilku kieliszkach wódki wszystko zwraca - co zresztą "odziedziczyłam" po nim). I podobnie jak u Ciebie, ojciec od dziecka się mną nie interesował, nic o mnie nie wiedział, itp. Tylko ciągle miał do mnie jakieś problemy, więc generalnie go wtedy nienawidziłam. Dopiero jakiś czas temu nasze relacje stały się normalnie, aż się dziwie, że w ogóle to nastąpiło. Teraz rozmawiamy normalnie, ale i tak nigdy nie zapomnę tamtych lat.

Zużyłam w końcu micela LRP

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Zużyłam jeszcze lekki krem do twarzy Vichy Essentielles i oddałam mamie płyn do prostowania włosów - dla mnie był beznadziejny.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora