2010-10-19, 11:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Abercrombie&Fitch
Cytat:
Napisane przez malwicha
Ta kurtka kosztuje 200 $ a my robimy zamówienia do 180$ wiec zamów sobie sam
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------
nie można w sensie ze zbieramy juz od kilku dni i uzbierać nie możemy o to mi chodzi  wiec jesli eary nie moze zebrac kompletu od kilku dni to po co oglaszac kolejne zamówienie?poprostu źle mnie rozumiesz mi nie chodzi o to ze nie mozna szukac osob do zamowienia tylko ze od kilku dni nie jestesmy w stanie skompletowac osob,nikt nic nie chce bo ceny poszly sporo w góre.
Zrobiłam literówkę którą z resztą zacytowałaś zanim zdążyłam ją poprawić i gdybyś looknela wyżej a potem uważnie czytala co piszę dalej to nepewno nie byłoby problemu ze zrozumieniem mnie...mam nadzieje ze juz teraz rozumiesz co mialam na mysli.. 
|
umiem czytać ze zrozumieniem 
chodzi mi po prostu o to, że wątek o A&F jest dość specyficzny, czasem pojawiają się promocje nagle, tak samo jak fajne rzeczy na wish listach, zresztą sama to na pewno wiesz, bo uczestniczysz w tych zamówieniach już długo 
Eary nie ma już od kilku dni, nikt nie podbija zamówienia, więc to też może być powód, że nie ma kompletu
|
|
|