Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek o sklepie Abercrombie&Fitch
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 11:26   #5258
Bethie
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o sklepie Abercrombie&Fitch

Cytat:
Napisane przez malwicha Pokaż wiadomość
Ta kurtka kosztuje 200 $ a my robimy zamówienia do 180$ wiec zamów sobie sam

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

nie można w sensie ze zbieramy juz od kilku dni i uzbierać nie możemy o to mi chodziwiec jesli eary nie moze zebrac kompletu od kilku dni to po co oglaszac kolejne zamówienie?poprostu źle mnie rozumiesz mi nie chodzi o to ze nie mozna szukac osob do zamowienia tylko ze od kilku dni nie jestesmy w stanie skompletowac osob,nikt nic nie chce bo ceny poszly sporo w góre.

Zrobiłam literówkę którą z resztą zacytowałaś zanim zdążyłam ją poprawić i gdybyś looknela wyżej a potem uważnie czytala co piszę dalej to nepewno nie byłoby problemu ze zrozumieniem mnie...mam nadzieje ze juz teraz rozumiesz co mialam na mysli..
umiem czytać ze zrozumieniem

chodzi mi po prostu o to, że wątek o A&F jest dość specyficzny, czasem pojawiają się promocje nagle, tak samo jak fajne rzeczy na wish listach, zresztą sama to na pewno wiesz, bo uczestniczysz w tych zamówieniach już długo
Eary nie ma już od kilku dni, nikt nie podbija zamówienia, więc to też może być powód, że nie ma kompletu
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora