2010-10-19, 11:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
jak by się powtarzały opisy które dodaje to pisać 
bo z notatnika biorę a mam pomieszane 
_________________________ __________
dotykałam kiedyś twoich ust, a twoje ręce błądziły po moim ciele. to obrzydliwe, wiesz? obrzydliwie. ale cholernie za tym tęsknie. właściwie to nie tęsknota, to obsesja.
właściwie nie potrzebuję kompana do picia. a co mi tam, upiję się do lustra. może pod wpływem promili płynących w żyłach ujrzę tam twoje odbicie.
zamiast imienia powinnam używać przydomka 'chodzące nieszczęście'.
Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa...
Nie martw się Sid, Ty też znajdziesz sobie kobietę: bez wymagań, bez perspektyw i bez zmysłu węchu
każdego ranka, o tej samej porze upijała się gorącą czekoladą .
przyszedł do mnie z maślanymi oczkami i bukietem przereklamowanych goździków.
-Zakopie się w ogrodzie.
-Chcesz umrzeć z braku tlenu?
-Nie, panicznie boję się robaków.
Weź moją rękę, a pokaże Ci ziemię obiecaną. <3
w desperacji wyjęłam zeszyt. ten od marzeń. z rozczarowaniem stwierdziłam, że się zdezaktualizował. Wszystko co w nim było już wiedziałam i już mnie spotkało. Pozostała jeszcze jedna kwestia - zakochać się. ale to już mnie nie dotyczy. już nie wierzę.
podobno jesteśmy tym co jemy. ostatnio pożeram solone śledzie, czekoladę, ogórki kiszone, wędzoną słoninę, cukier w kostkach, olej i dżem z truskawkami. wszystko na raz. i na koniec z chęcią wylizałabym miskę z masą biszkoptową.
chodź i powiedz mi słowa słodkie jak Delicje, o których wiemy tylko my ! niech moje biszkoptowe serce, owinięte często folią będzie ciepłe.
Twoje imię na mojej lewej ręce nie jest ;ot tak sobie; doceń to.
Mam czerwone usta i zielone pojęcie o wszystkim.
_________________________ _____________
Gdziekolwiek spojrzała , widziała to co straciła ;((
Edytowane przez soniss
Czas edycji: 2010-10-19 o 12:05
|
|
|