Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-19, 12:21   #4555
ines85
Zadomowienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Pożyjemy, zobaczymy...
Będzie dobrze ....zoabczysz

Cytat:
Rodzina W jest jakaś bardziej ogarnięta niż on
Komentował coś w ogóle?
Hmmm czy jest bardzoej ogarnięta, nie wiem ale są normalni, kontaktowi, z poczuciem humoru, podchodzą do wielu spraw na luzie....
w ich towarzystwie czułam się świetnie, normalnie się rozmwiało...nie patrzyli na mnie jakoś dzwinie tylko tak jabyśmy się już znali....
W. nic nie komentował....Ogólnie zachowywał się w towarzystwie innych tak samo jak jesteśmy tylko sami, po prostu ma już taki charakter że lubi sobie pogadac i pożartowac ze wszystkiego ....z jednej strony i dobrze, że jest kontaktowy

Cytat:
Nic dziwnego, że nasłuchałaś się komplementów: aż się prosi, żeby Ci mówić jaka śliczna jesteś
Oj prosze Cię Limonko nie przesadzajmy ....!!!!

Cytat:
Ja i dzieci...? Jaaaaaasne. Chyba jak pójdę do banku spermy, bo prawdziwego tatusia to ja chyba nigdy nie znajdę
Nie znasz dnia ani godziny kiedy się znajdzie.....pamietasz jak nam wiele razy pisałaś, że nie można w ten sposób myslec, że na kazdego czeka miłośc gdzieś za rogiem

Cytat:
na razie nie dziękuję za kciuki.......

Limonko miłego sprzątania

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
hello
ta jak zwykle rozgadana...... nie odpowiadasz na nasze pytania ...czemuż to tak...?

JoyceSky no prosze prosze jaka zdolna z Ciebie painistka...jak to mowią na spełniane swoich marzeń nigdy nie jest za późno......
zaglądaj do nas częsciej.....

Dziewczyny czytałyście ksiązke "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy..." ja to zaczełam ostatnio czytac i normalnie ta ksiązka jest chyba o mnie to znaczy ukazuje ona to jak postępuje w dziewczyna miła z facetami a jak postępuje "zołza' czyli dziewczyna pewna siebie, taka która od razu nie daje facetowi swojego serca na tacy......ja niestety jestem tą co od razu daje...i wychodzi na to że faceci takich kobiet do końca nie chcą... i szybko się nimi nudzą

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-10-19 o 12:23
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora