2010-10-19, 13:28
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wątek o sklepie Abercrombie&Fitch
Cytat:
Napisane przez malwicha
Napisalam Ci że zamówienia robione są do 180$ a ty chcesz rzecz za 200$  Chodzi tu o opłaty celne,zamawiamy tylko do 180 żeby nie płacić cła.Organizatorki działają tu charytatywnie,zamawiają coś dla siebie a my przy okazji możemy też coś zamowić jak jest miejsce.Chodzi mi o to,że organizatorka nie podejmie się zamówienia jednej rzeczy dla jednej osoby ponieważ wiąże się to z poświęceniem czasu,zrobieniem rozliczenia,potem wysłaniem rzeczy do Ciebie,a jeśli ona nic z tego nie ma (czytaj nie zamawia nic dla siebie przy okazji) to wątpię żeby podjeła się zamówienia jednej kurtki.Tylko o to mi chodzilo a nie ze odpowiadam za wszystkich "nie" bo nie odp. nie tylko poinformowalam cie ze zamowienia robimy do 180 wiec jesli chcesz zamowic cos za 200 mozesz zrobic to sam bo to duża suma 
|
Spoko luzik, dla mnie sprawa jasna. W sumie szkoda, dlugo sie bilem z myslami czy w ogole kupic te kurtke a jak juz wygralem, okazuje sie, ze nie moge sie dorzucic do zbiorowki Nie mam absolutnie zadnych pretensji i sorka - nie doczytalem pierwszej strony watku. Szkoda ale pewnie jeszcze skorzystam przy innej okazji
|
|
|