2010-10-19, 16:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Morderstwo w biurze PiS
Cytat:
Napisane przez Nektaryna
 Ty masz manie prześladowczą? Napewno PiS siedzi na youtube i cenzuruje  Jak ja lubie te manie i teorie spiskowe. Jad się leje itd.
A za katastrofę odpowiedzialny jest rząd po części ponieważ:
1. Latamy starymi gratami (i tez pamiętny przetarg do którego nie doszło bo był podstawiony)
2. Prezydent nie ma swojego samolotu a każdy kraj ma przecież samolot prezydencki, my mieliśmy 2 rządowe
3. Wysłali na stare lotnisko bez systemów i żarówek 96 najważniejszych osób w państwie
Po części jest to wina rządu.
|
Jaką manię prześladowczą? Mówię że nikt nie będzie cytował godzinnych przemówień Kaczyńskiego z których CAŁOŚCIOWO wynikają oskarżenia i insynuacje, bo łatwiej jest cytować jedno zdanie. Przestać się mnie czepiać personalnie bo ja się Ciebie nie czepiam tylko mówię o temacie dyskusji. Takie wjazdy sobie daruj.
Jasne, mogli dać Kaczyńskiemu jumbo jeta czy co tam, mogły być nowoczesne samoloty ale jest jak jest. Jakby nie było katastrofy to byłoby jojczenie że tyyyyle się wydaje na podróże prezydenta.
Jestem przekonana że L.Kaczyński naciskał na lądowanie w Smoleńsku mimo złych warunków, ale może kiedyś w końcu wyjaśnią tę sprawę.
|
|
|