Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka, część XVII- sta - kto tutaj wchodzi w torebki obrasta !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-19, 15:46   #4462
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: etorebka, część XVII- sta - kto tutaj wchodzi w torebki obrasta !

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Wiecie co?
Dostałam krzywo uszytą Flavię w dodatku z za krótkimi uszami.
Napisałam do nich, czy byłaby możliwość zamienić na inną sztukę, to mi odpisali, że mogą mi jedynie oddać pieniądze za torebkę, na drugiego maila, gdzie powtórzyłam zapytanie o wymianie na inną nie odpisali!

Wycwanili się, bo mi na niej zależy, ale nawet jak mi zwrócą pieniądze będę musiała drugi raz zapłacić za koszt przesyłki i na swój koszt odesłać do nich torbę. Czy to moja wina, że dostałam wadliwy model?

Czy tak traktuje się tych, którzy wykorzystali rabat na torebkę?
Wysyła wadliwe modele i zlewa?

Wkurzyłam się niesamowicie!
jestem w szoku im sie chyba już coś się pomieszało pisz do nich że chcesz torebkę a jak nie to zwrot kasy i zwrot rabatu ... tak nie powinno być

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
witaj

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
Współczuję sytuacji... ja jak dostałam wadliwą Vivien to odpisano mi, że wymienią na nowy model. Niestety trafiłam na urlop serwisu etorebki i czekałam 2 tygodnie , po czym model został wyprzedany i zwrócili mi kasę... rabat niestety przepadł. A paczkę wysłałam DHL na ich koszt przy odbiorze oczywiście
witaj jak ciebie dawno nie było tutaj

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora