2010-10-20, 10:31
|
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XIX
Dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez Polly_
widac dokładnie jak jakis gościu po przodzie maca 
|
macanko widziałam, ale nie zwróciłam uwagi kto maca 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
I będzie wielki powrót?
|
nie, nie będzie.
zarąbiście jest tak po prostu, bo jest nam dobrze przebywać ze sobą, ale nareszcie nie udajemy czegoś czego nie ma. prawdę mówiąc jestem w lepszym nastroju niż np. dwa tygodnie temu.
Cytat:
|
A właśnie, śniłaś mi się, wyciągnęłaś mnie na premierę jakiegoś wielce niszowego gotyckiego filmu, z którego nic a nic nie zrozumiałam. Ale cała sala zachwycona. I toalet w tym niszowym kinie nie mieli, co się nacierpiałam to moje.
|

Acha, jeszcze o "Pozwól mi wejść"
amerykańska wersja pewnie standardowo ma pełno super efektów oraz "momentów" - w szwedzkiej tego wszystkiego nie ma, i choćby dlatego warto obejrzeć. Straszny horror to to nie jest, ale swój klimat ma.
Cytat:
Napisane przez Miciel
znam to, niestety
|
mam nadzieję, że u mnie to nie jest "niestety"....
Cytat:
Napisane przez vesenka
nie mam pojęcia  Usiłowałam napisać: To jest ogon  Ale nie ręczę za to co z moich usiłowań wyszło 
|

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Rozterko, zgadzam się, że ruch (  ) w ciąży jest wskazany ale prawie 5 godz mycia podłóg? Eee... .
|
ale mycie podłóg odbywa się chyba w pozycji wskazanej podczas ciąży, nie? tak mi się jakoś kojarzy że odciąża...?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|