2010-10-20, 10:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
Dziś jest międzynarodowy dzień kontrolera lotniczego 
|
no to świętujemy 
Maja jak Ty to znosisz?
Cytat:
Napisane przez vesenka
Helpunku
Nie mam doświadczenia z nieuczciwymi sprzedawcami na allegro, a mam problem.
Ponad miesiąc temu zamówiłam farbę do włosów. Zapłaciłam, a przesyłka nie pojawiła się. Napisałam do nich, stwierdzili,że wysłali, mają dowód nadania i w dość chamskim mailu stwierdzili,że przesyłki nie odebrałam (według nich wróciła do nich 5 dni po wysłaniu  A leżakowanie na poczcie to gdzie?) Nic to, polazłam na pocztę, o przesyłce nie słyszeli.
Poprosiłam sprzedawcę,żeby złożył w takim razie reklamację na poczcie. Odczekałam miesiąc, napisałam do nich dwa maile z prośbą o informacje w sprawie mojego zamówienia i żadnej odpowiedzi.
Jak w takich sprawach odzyskuje się kasę? Bo na farbę już nie liczę.
Idzie w ogóle coś zdziałać z takim oszustem? Bo wartość transakcji to raptem koło 50zł. Ale chodzi o zasadę. Jak mam robić komuś prezent to z własnej woli 
|
raz miałam podobną sytuację no i niestety Założyłam spór, kazano mi czekać i próbować się kontaktować, a końcu zawiesili delikwentowi konto i powiedzieli, ze mogę zgłosić na policję. Sprawa o 50 zeta również się rozchodziła wiec odpuściłam 
Cytat:
Napisane przez Polly_
znowu opowiem wam sen-serio koszmar 
sniło mi sie ze byłam na koncercie.... Ich Troje  , który odbywał się w jakims kościele  ...w dodatku pisałam jakies liściki do Wisniewskiego i rzucałam na scene 
|

Cytat:
Napisane przez kamena
nie, nie będzie.
zarąbiście jest tak po prostu, bo jest nam dobrze przebywać ze sobą, ale nareszcie nie udajemy czegoś czego nie ma. prawdę mówiąc jestem w lepszym nastroju niż np. dwa tygodnie temu.
|
no to oby tak dalej
Idę do pracy
|
|
|