Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XIX
Wątek: Scent Bar XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-20, 10:02   #2113
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

Dziś jest międzynarodowy dzień kontrolera lotniczego
no to świętujemy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

i nauczyć się wreszcie nawyku zasuwania drzwi do pokoju jak wychodzę, bo mama lubi mi grzebać w moich rzeczach
A jak jej zwróce uwagę, to jest jeszcze wielce oburzona i wyskakuje z japą, że ona ma do tego "prawo"!
Dżizas ****a ja *******ę, ja mam 25 lat i jak mam ochote trzymac w pokoju skrzynkę wódy, karton fajek i stos prezerwatyw, to moja sprawa! :
Maja jak Ty to znosisz?
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Helpunku

Nie mam doświadczenia z nieuczciwymi sprzedawcami na allegro, a mam problem.
Ponad miesiąc temu zamówiłam farbę do włosów. Zapłaciłam, a przesyłka nie pojawiła się. Napisałam do nich, stwierdzili,że wysłali, mają dowód nadania i w dość chamskim mailu stwierdzili,że przesyłki nie odebrałam (według nich wróciła do nich 5 dni po wysłaniu A leżakowanie na poczcie to gdzie?) Nic to, polazłam na pocztę, o przesyłce nie słyszeli.
Poprosiłam sprzedawcę,żeby złożył w takim razie reklamację na poczcie. Odczekałam miesiąc, napisałam do nich dwa maile z prośbą o informacje w sprawie mojego zamówienia i żadnej odpowiedzi.
Jak w takich sprawach odzyskuje się kasę? Bo na farbę już nie liczę.
Idzie w ogóle coś zdziałać z takim oszustem? Bo wartość transakcji to raptem koło 50zł. Ale chodzi o zasadę. Jak mam robić komuś prezent to z własnej woli
raz miałam podobną sytuację no i niestety Założyłam spór, kazano mi czekać i próbować się kontaktować, a końcu zawiesili delikwentowi konto i powiedzieli, ze mogę zgłosić na policję. Sprawa o 50 zeta również się rozchodziła wiec odpuściłam
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

znowu opowiem wam sen-serio koszmar
sniło mi sie ze byłam na koncercie....Ich Troje , który odbywał się w jakims kościele ...w dodatku pisałam jakies liściki do Wisniewskiego i rzucałam na scene

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
nie, nie będzie.
zarąbiście jest tak po prostu, bo jest nam dobrze przebywać ze sobą, ale nareszcie nie udajemy czegoś czego nie ma. prawdę mówiąc jestem w lepszym nastroju niż np. dwa tygodnie temu.
no to oby tak dalej

Idę do pracy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora