Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 12:11   #80
201607180946
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość

Tak Ja nic zlego pajakam nie robie, TZ je wyrzuca przez okno jak sie pojawia w zasiego mego wzroku.

Na wstepie musze zaznaczyc, ze nie naleze do osob, ktore maja rowno pod sufitem.
A bylo tak. Ze znajomymi upijalismy sie na molo, a mi sie w pewnym momencie sikac zachcialo. Zadnego kibla w okolicy niet krzakow zadnych tez nie ma, mezczyzna nie jestem (co by sie odwrocic w strone morza i pilnowac tylko, zeby z wiatrem a nie pod wiatr), wiec jedyna mozliwoscia bylo zabunkrowanie sie gdzies miedzy samochodami. No to leze do tych aut, szukam miejsca odpowiedniego, przeslizguje sie miedzy maskami samochodow a wielkimi donicami rozstawionymi przez rybakow (bo to wszystko na drugim koncu "naszego" betonowego mola), a zem pijana, no to co jakis czas lapiej sie czegos, co by rownowagi nie stracic. No i w ktoryms momencie zlapalam za jedna z tych donic i... plusk! razem z donica wpadlam do wody. W momencie wytrzezwialam, a wydobywajac sie z wody uchwyciwszy sie cum rybackich kutrow jakos udalo mi sie wydostac na suchy brzeg bez urazow na ciele, ale za to z jedna stopa w samej skarpetce i z mokrym telefonem (ktory do dzis nie dziala ).
Mój TŻ też wyrzuca za okno pająki Jak nie ma TŻ w domu to łapię pająka w szklankę i delikwent czeka aż niczego niebojący się pan domu wróci by go uratować.

Straszna historia , jak dobrze że nic Ci się nie stało
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora