Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maly(?) problem
Wątek: Maly(?) problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-20, 13:57   #1
16igla
Raczkowanie

Maly(?) problem

Czólkiem Wizażanki!

Mam pewien problem dotyczący kumpla mojego eks. Odkąd się dowiedzial, że nie jestem z Grzegorzem, daje mi do zrozumienia, że chcialby, by między nami coś bylo. Fakt, jak go poznalam, to mi się spodobal i pewnie jakbym nie byla w związku, to robilabym cokolwiek w jego kierunku.
Chodzimy razem na zajęcia teatralne, ale dla niego to za malo. Obrzuca mnie komplementami na prawo i lewo. Ale, kurczę, ja jestem kilka dni po rozstaniu! Zresztą, on też. Ja potrzebuję trochę czasu na ogarnięcie się, nawet mimo tego, że cieszę się, że nie jestem z moim TŻ, bo ten związek byl do kitu.
Nie wiem, jak mam się zachowywać w stosunku do niego. Podoba mi się to, że zabiega o mnie, że mu się podobam pod każdym względem, że chce kontaktu ze mną... Nie chcę z jednej strony rozbić przyjaźni obu panów, wiedzą o sobie praktycznie wszystko. I nie chcę stawiać kolesia pod ścianą i wymagać od niego, aby wybieral między mną a przyjacielem.
Jak myślicie, spróbować i zaangażować się, czy lepiej spasować? A może dać sobie trochę czasu na przemyślenie wszystkiego?
16igla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując