Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-20, 14:27   #1804
julianna-p
Wtajemniczenie

Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do włosów

agusiaki , ale ja sama obcinam swoje wlosy. ostatni raz zaryzykowalam z grzywka pare miesiecy temu ( efekt 3m-ce z wsuwkami, a chodzilo tylko o podciecie grzywki). , ale cale swoje wlosy obcinam wylacznie sama, cieniuje od lat wiec nie mam juz z tym wiekszych problemow. czasem zmieniam linie, ale dosc rzadko bo sa proste i strasznie ciezkie wiec nawet bob musial byc lekko podcieniowany zeby nie bylo efektu kasku.. czasem mnie kusi wizyta, ale poniewaz nie bylam jeszcze nigdy zadowolona... poza tym obcinam wielu innym osobom i zazwyczaj sluza one jako reklama wiec wpadaja nowi chetni. pamietam tez mine mojego brata, ktory chcial strasznie isc do drogiego fryzjera i "zaszalec"- tego samego dnia wrocil z prosba

co do plukanki to pani z fryzjerskiego mi mowila, ze te plukanki maja byc wycofane

a z plukanek i tak najbardziej tesknie za fallaxem, byl cudowny

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora