Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze ulubione seriale
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-11-10, 13:34   #91
sarenka
Zakorzenienie

Re: ulubiony serial :-)

ze mnie taka raczej anty-serialowa kobieta

za młodu pasjami oglądałam i wręcz wyczekiwałam na: beverly hills 90210 , asy z klasy , melrose place [tylko po 100 odcinkach mi się znudził i oglądałam już tylko raz na jakiś czas, aby popatrzeć na Seana Beana ].. powypadały mi z głowy tytuły.. dopiszę jak mi się przypomną.

a teraz z seriali to lubię "mythbusters" , ale to program naukowy a nie serial [ale chyba jedyna rzecz, którą staram się oglądać regularnie - polecam].

lubię "Przyjaciół" - oglądam co prawda jak "uda mi się trafić", ale zawsze z wielką przyjemnością [podoba mi się ten humor ].

a poza tym oglądam tylko filmy [na DVD, na HBO i Canalu..]i różne programy na Animal Planet i wszystkich 4 Discoverach

tak mi się wszystko poprzestawiało w głowie

czasem jeszcze popatrzę na produkcje MTV - jak to ludzie zmieniają się w swoich idoli [ale to nudne i za często nie można ], i jest jeszcze taki program o miłości [z grubsza tak to można nazwać] - pokazywane są tam losy, domy, życie znanych par [od dłuższego czasu Carmen Electry i Davida Navarro (jak się to pisze?)] - ale jak widać moja fascynacja jest tak wielka, że nawet nie znam tytułów tych programów

miało być o serialach a ja o seriach dobrze, że nie jesteśmy w szkole

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując