Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-20, 15:27   #209
mischievous
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

niunia fajne podejscie, dobrze trafilas bo mamy takie samo i tez sporo schudlysmy, na pewno jest roznica, wielka ogromna i najwazniejsze to czuc sie dobrze, podobac sie sobie, jak bedziesz sie podobac sobie to i innym bedziesz

a ja dziewczyny dzis robilam sajgonki, potem wrzce zdjecie, smazylam na oleju nie tak jak to robia w restauracjach ze we frytkownicy, ja na mniejszym oleju co nie zmienia faktu ze swoje kalorie to malo, musze teraz obejsc sie bez podwieczorku, a kolacja bardzo lekka jakis jogurt i chyba na tym sie skonczy;P

bo ogolnie jadlospis taki:
sniadanie
taka biedronkowa kaszka mleczny start ma 233 kcal ale ja zjadlam 3lyzki bo wybiegalam juz, wiec policze 100kcal
potem petitki Lu go 2 szt czyli 120 kcal
potem activia do picia 150 kcal
no i sajgonki nie wiadomo ile kcal (ale sklad mieso mielone,makaron chinski,papier ryzowy,grzyby,cebula,kiel ki)

ponawiam pytanie o NuvaRing?

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora