Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla decoupażystek:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 09:48   #2486
jambolaja
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla decoupażystek:)

Cytat:
Napisane przez kicia0940 Pokaż wiadomość
Cześć plociuchy
Wiecie co nakręciłam się na pewną rzecz. A mianowicie na zlociku Ewunia Waga opowiadała o Tegoli, którą zrobiła.
No i chodzi mi po głowie cały czas. Niestety nie udało mi się kupić takiej dachówki, więc kupiłam glinianą donice i dzisiaj mój ślubny przecią mi ją na pół. Co myślicie o takim pomyśle?
O kurczaczek!Bardzom ciekawa!Prosimy o relacje na bieżąco
Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
Pomysł świetny, za mną też chodzi tegola. Mam już dachówki i doniczki oraz bluszcz .. a tegola mi się schowała w zakamarkach przydasiowych Tegola ma tylko delikatniejszy łuk niż będzie miała Twoja przecięta donica, ale myślę że to nie ma większego znaczenia.
Możesz też wykorzystać do tego celu cegłę śmiesznie wygląda, jak wrócę do domu to wstawię taką ceglaną rozpoczętą tegolę
Pokazuj,pokazuj!
Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Babki.
Dopiero dziś od niedzieli mam czas żeby zajrzeć, i to tylko na plotkowy.
W pracy masakra.
To tak jak u mnie.
Chciałam was tylko baaardzo serdecznie pozdrowić, życzyć miłego dnia i wszelkich wspaniałości.
Jak gdzieś nie leje, to niech się uważają dziewczyny za urodzone pod szczęśliwą gwiazdą, tu marazm
Buziaki deszczaki chlapaki ponuraki.
Wasza M.
U mnie rano lało ale teraz wyszło piękne słonko
PS> Dzis znów pracuję do 20stej, 8-16 regularne zadania bojowe 18- 20 zadania bojowo językowe z uczniami. Wiem, że i nasza Jola jest takim samym robotem wielozadaniowym, także mnie zrozumie.
Oj tak tak...Wczoraj wróciłam ledwo żywa.Dziś też mam cały dzień zaplanowany na biegu.
Sorki za te smuty, ale naprawdę jestem ledwo żywa. Najbardziej szkoda mi braku czasu na decu, a mam do dokończenia i poprawienia nasze zlotowe obrazki country i wiele wiele innych rzeczy.
Muszę przeprosić wymiankowe dziewczyny., że jestem taka paskudną grzebułą....
PS2. Tegola Asiu! Kapitalny pomysł.! Ja będę miała pod koniec listopada dostawę prasy branżowej z samiuśkich Włoch, już " dusza śpiewa" na samą myśl
PS3> Witam doroteę, pewnie dorotkę i tak, butelki Babygagi vel Grażynki miodzio, ale zobacz sobie "prawie karteczki"! Bardzo, bardzo zdolna kobitka nawet jej pierwszy w zyciu obrazek country wyszedł świetnie.
Lecę, jak zwykle za długo pisze i mało treściwie.
papapap całusów sto2 ( tak kiedyś mówili na koniec CIUCHCI Kulfon i żaba Monika
Ty Magduś i tak jesteś jedną z najregularniejszych bywalczyńTwoje niespospolite buziaki witają Nas prawie codziennie
[QUO
TE=kicia0940;22790600]Świetnie Ewuniu, przyślij fotkę w wolnej chwili- ja dzisiaj zaczynam, przygotowałam sobie cegłówki z pianki PU, z modeliny i spinacza zrobiłam latarnie- bede fotorelacje wrzucać na swoją stronkę. Chyba dzisiajszy dzień zaczne od tegoli zamiast od pracy (będę pewnie potem żałować)
Magdziu zbieraj gazetki, będziemy kopiowac okna i drzwi, bo mały wybór na rynku papierów[/QUOTE]
Chcę zobaczyć latarnię ze spinacza!!!!Asia na pewno nie pożałujesz czasu spędzonego z robótkami.A papierów bardzo dużo jest.Chyba najwięcej z decomanii.
Ja też przepraszam dziewczyny,które czekają na przesyłki ode mnie.Nawet czasu na pocztę nie ma kiedy iść...jeszcze jestem nierozpakowana po zlocie.waliza pod nogami...Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.Zostaną wynagrodzone.