Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 09:52   #3457
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
moja nie ma leniwych dni, wypycha się i kopie bardzo mocno i czasami długo. a jesteśmy już w 36 tc ale każdy dzidź jest inny...

lutien dzielna dziewczyna i dla tżta

EdziaO dobrze że z synkiem wszystko dobrze i za okulistę

artystka mała poprostu nabiera sił na przyjście na świat ale nie kraczę nic bo mam termin 3 dni po Tobie

czuję się dzisiaj tragicznie... nie mogę w ogóle znaleźć pozycji w której mi będzie dobrze, bo a to mi niedobrze, a to mnie gdzieś boli poza tym spałam tylko 5 godzin eh i przez to humor do
ja jeszcze mebli nie mam,wiec jesli zrobi mi numer i urodzi sie tak szybko,to ja sobie z nia po porodzie porozmawiamjeszcz e jedna sciane chcialabym w jej kaciku pomalowac w misie,wiec dobrze by bylo jakby ten tydzien sobie poczekala,w ogole bym sie nie obrazilaa mnie tez ciagle boli ten krzyz i jak chodze to od razu mam bole jak na @..ten ostatni miesiac zwykle jest najgorszy,jedyne co dobre to fakt ze cale noce przesypiam i wstaje tylko 2 razy do wc