Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 10:59   #3485
Gustawek
Rozeznanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

Nie zaglądałam tutaj strasznie długo. Widzę sporo nowych przyszłych mamuś, którym z całego serducha gratuluję. A te stare mam nadzieję ze jesczze mnie pamiętają.

Nie chcę Was zanudzać całą swoją historią dalszego przebiegu ciąży ... a tak naprawdę to chcę o tym już zapomnieć bo to był dla mnie koszmar jednym słowem byłam strzepkiem nerwów i wrakiem człowieka, więc też w sumie nie było o czym pisać.

Odzywam się bo mam nowe wiadomości 16 października urodziłam córeczkę - Maję. Mała urodziła się z pępowiną bardzo mocno skręconą wokół szyjki więc możecie sobie wyobrazić co przeżyłam jak zobaczyłam sine maleństwo które nawet nie zapłakało i od razu zostało mi zabrane dosłownie w mgnieniu oka. Jak narazie na szczęscie jest wszystko ok. Straszna z niej terrorystka jak się obudzi od razu musi dostać jeść bo ryczy okropnie ale wynagrodziła mi wszystkie cierpienia.

Pozdrawiam i gratuluję rozpakowanym Irsin, Lutien Ona1010 Ishka Weronisia
Kootekk Niech się dzieciaczki dobrze chowają.
gratulacje
Anecka wszystkiego naj

Edytowane przez Gustawek
Czas edycji: 2010-10-21 o 11:02
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora