Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 13:44   #35
SSR
Zadomowienie

GG do SSR
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII

Melduję się w nowej części I zarazem odpisuję jeszcze ze starej

Maja no to już nie umiem się doczekać cóż to za nowy avatarek wymyśliłaś A i wczoraj w kauflandzie też już widziałam mikołaje z czekolady

kasiaher nowy avatar z Dominikiem w roli głównej

Madzialenka
zmiana czasu jest przeważnie w ostatnią sobotę października. ale zakupy, no, no)

anika222 super relacja z usg a i mała świetna. Ja już nie mogę się doczekać jutra

myszka_maj
poczekaj do jutra, może okaże się że narzeczona Twojego Tomka jest u mnie?

Sysunia jakie autko, super

Katunia super dziadkowie zorganizowali powitanie I ja też mam ochotę na słodkie więc może syn? Ja chcę a mąż chce córę no i nie rozdwoje się
Tomuś przesłodki ile byliście dni w szpitalu?

No i pochodziłam wczoraj po tej silesii, w końcu mnie tak nogi bolały, że siadłamz lekturą ma jak mama na ławce. Kupiłam tylko 2pary łapek niedrapek, za całośc 1,5zł dałam a białe są
A dziś w biedronce są bodziaki z długim rękawkiem fajne kolory i rozmiary 0-18miesięcy więc można przebierać za 7,99zł sztuka. Zakupiłam zielone, niebieskie i zółte. No to tyle z moich wieści zakupowych. Idę wieszać pranie.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora