Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - podoba mi sie zajety facet..ale...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-21, 13:34   #8
extassy
Zakorzenienie

Dot.: podoba mi sie zajety facet..ale...

Cytat:
Napisane przez Anulina23 Pokaż wiadomość
Hej
Po tytule widomo o co chodzi..wiem wiem co cudze to sie nie rusza, ale to nie tak, on ma zone..ja jestem zareczone, kocham sowjego M. i wiem ze chce z nim byc...Podoba mi sie tez inny facet, nie nie jestem zakochana, poprostu mnie pociaga fizycznie, jest starszy ode mnie o 15 lat (ma 40) kurdeeee chciclabym zeby mnie tylko pocałował...Retyy głupie wiem, nie chce rozwalac czyjegos malzenstwa a tym bardziej rozstac sie z narzeczonym!!! Ale tamten..echhh..zeby tak raz tylko, jest moim znajomym, firma w ktorej pracuję wspolpracuje z nim, widzimy sie wiec dosc czesto, fajnie nam sie gada, jes bardzo mily dla mnie, czzesto mowi do mnie roznymi podtekstami, wydaje mi sie ze mu sie tez podobam..., ja raczej nie dajemu d zrozumienia ze mi sie podoba ze fajny facet jest..bo nie wiem jak....osttnio podwozil mnie do domu i myslalam ze moze cos zadzialac ale dalam sobie spokoj..bo jak??on wie ze mam narzeczonego, czasem sie zdarzylo ze jak mu podawalam dokumenty do reki, to on swoja dłonia "przejezdzał" po mojej dłoni...ehh i nie wiem poprostu nie wiem...chcialabym zeby cos miedzy nami sie wydarzylo..chcociaz pocalunek, raz...nie krytykujcie mnie bo nie uwazam zeby to bylo cos strasznego..