Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki PROSALON - pytania, opinie & reszta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 13:37   #5
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki PROSALON - pytania, opinie & reszta

Cytat:
Napisane przez Martencja24 Pokaż wiadomość
jakość b.wysoka, a już jeśli patrzeć przez pryzmat ceny, i dajmy na to porównując do Majirela, nie odbiega od 'elity' wśród profesjonalek. Niesamowitym atutem jest to, że opakowanie - nie pamiętam dokładnie, ale sto-ileś ml, starcza na kilka użyć, zależy jakiej długości masz włosy. Zniszczeń nie zauważyłam żadnych po Chantalu, włoski się ładnie błyszczały i nie przypominały mopa. Używałam `1000/3, a dla znajomych o ile pamiętam popielaty blond i coś z rudości.
Super, dzięki za opinię. faktycznie, tubka Chantal kosztuje jakieś 11 zł, a ma pojemność 120 g, czyli ponad dwa razy tyle, ile ma profesjonalna Joanna. Znalazłam też kolor, którego szukam, czyli jasny brąz popielaty. Jak tylko skończę Joannę zamawiam Chantal.

Edit: jest wątek o tych farbach TU.
Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Ceny sa fajne a jak skladowo to wyglada? Duzo maja silikonow?
Bardzo dużo, w mojej nawilżającej amo jest na drugim miejscu w składzie, dalej są emolienty, kwasy owocowe, pantenol, witamina E. Pobieżnie luknęłam na inne i też było podobnie. Więc dla niesilikonowców odpadają raczej.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Całkiem fajnie to wygląda, tylko ciekawe, czy można gdzieś w Internecie pooglądać składy
Tu i tu

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując