Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 16:19   #1033
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Witam was Kobietki dawno mnie tu nie było, a to dlatego, że mam codziennie jakieś koło i masę rzeczy do zrobienia, np. 20 stron gramatyki + skończyłam jedną książkę i zaczynam już dziś drugą i fizycznie nie ogarniam, ale mimo wszystko staram się dbać o siebie jak najbardziej. Np. dziś angażuję mamę do farbowania moich włosów, bo mój odrost mnie powala każdego dnia, a jutro zamiast na filozofię idę do fryzjera myślę, że jest to o wiele ciekawsze mężnie smaruję się summer slim, ale jeszcze nie mogę powiedzieć, czy widzę jakieś efekty. kurczę! nawet nie mam czasu kupić sobie spodni, a dziś jeszcze przewróciło się krzesło, na którym wisiała moja skóra i została przecięta brutalnie przez kant ławki mam ją dwa lata i jest, a raczej była, w idealnym stanie, wiecie co mogę z tym zrobić, jak naprawić?

muszę zadbać jakoś o paznokcie i zająć się depilacją nóg, ale jakoś wszystko zabiera mi teraz zbyt wiele czasu...

póki co, mogę gorąco polecić krem nivea na noc przeciw wypryskom, bo miałam ostatnio straszny problem z twarzą, po prostu tragedia, ale od tygodnia robię codziennie takie kombo, że jest teraz great!
a mianowicie, wieczorem:
- żel do twarzy nivea do cery tłustej i mieszanej
- demakijaż
- tonik nivea, ale kończy się, więc będę używać lirene do cery tłustej i mieszanej, bo go zakupiłam już jakiś czas temu
- krem ten, co pisałam wyżej

i rano żel ten, co wieczorem
w weekend smaruję buźkę kilka razy dziennie tym kremikiem z biedronki i powiem wam, że jest super póki co.

a co do fryzurki, mam włosy w kolorze mokka brąz i nie wiem, czy będzie mi pasować taka fryzurka, co myślicie?