Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Kitka - oo , to zaskoczyłaś mnie, nie wiedziałam, że kogoś nie męczy moje gadanie    Dziękuję Taak, też się nad tym zastanawiałam, ale niestety mam teraz pełno wydatków związanych ze szkołą głównie, z kupnem strojów na praktyki itd itp., także odkładam na dalszy plan..
pettiteAngel - niestety nie wiem, bo to jakaś wizażanka wynalazła w sieci bodajże jej zdjęcie i szukała bloga tej dziewczyny 
snowhitee - tak, ja jestem za ociepleniem mojego koloru, chociaż jakiś wyraźniejszy będzie, bo jedyne co robiłam w kwestii farbowania to kiedyś, kiedyś dosłownie parę pasemek na krzyż, i tyle Użyłam go już z dwa razy i to co stwierdzam - pachnie bosko I włosy już przy myciu są takie miękkie, gładkie itd Ale muszę poużywać dłużej, bo moje włosy zazwyczaj świetnie reagują na każdy nowy szampon, bądź odżywkę Dziękuję 
kaaasiuleczka - wiem, że był tu bardzo polecany filtr z spf50 firmy Eva http://www.google.pl/#hl=pl&source=h...c806bbc1fcdf08 . Ja używam La Roche Posay - 30 i 50 i nie jestem z nich zadowolona , owszem super chronią, mają fajne dozowniki i 50 fajnie nawilża - ale oba nałożone w odpowiedniej ilości niemiłosiernie błyszczą, bielą, a 30 mnie podsusza i podkreśla suche miejsca, do tego każdy z nich ma alkohol wysoko w składzie, i bardzo go czuć...Do tego są okropnie drogie ...
xhankax, snowhitee, caate, angelinmyheart - Dziękuję Kochane  Oj tak, ból zęba, to jeden z najgorszych bólów - już bym wolała bolącą głowę, albo brzuch albo jajniki, no cokolwiek , a nie coś na co dziennie muszę brać 2 ibupromy, które i tak nie niwelują bólu do końca, ale łagodzą na jakiś czas i w środku nocy budzę się z tak rwącym bólem...
caate - śliczne zdjęcia ! Jak dla mnie 2 i 3 - mają taki swój urok, magię , a 2 , to już w ogóle - idealne do wspomnień radosnych chwil, przemyśleń o miłości, związku itd. 
bassienkaw - witaj Poczytam Twoje przepisy, jak tylko będę mieć więcej wolnego 
Czekoladowa1 - biedactwo  Wracaj szybciutko do zdrowia! 
Kitka - u mnie to zależy od dnia w sumie, raz krótszy, raz dłuższy, zależy ile mi się chce Ale i tak nie jest zbyt długi, bo mam bardzo wrażliwą skórę na ciele i nie chcę przedobrzyć 
samaraNW - a jakiego używasz płynu micelarnego?
buahhot - ja też ciągle widzę ten puder Rossmannowski i nie wiem czy kupić, czy nie, bo nigdy tak taniego pudru nie miałam i boję się: pomarańczy, plam, wysypu, zbytniej widoczności ... Ale ma tak dobre opinie, że może i się skuszę, te 6-7zł to nie majątek, chociaż ja teraz mam tyle wydatków w szkole itp., że aż mnie skręca, że nie mogę tak porządnie iść na zakupy kosmetyczne 
Mam pytanie! 
Mianowicie - chcę kupić sobie pokrzywę, bo mi się skończyła, ale widziałam na internecie, że są i droższe pokrzywy i tańsze i powiedzcie mi, o co chodzi w tych składach i czy się diametralnie różnią? I ogólnie jeśli chodzi o tego typu herbaty, to czy się jakoś specjalnie patrzeć na te składy, czy wszystko działa tak samo?
1. 100 g produktu zawiera 100 g pokrzywy.
2. Urtieae folium
3. 1 saszetka zawiera 1,5 g liścia pokrzywy.
|