Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 18:44   #91
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
SSR - w szpitalu - dzien porodu + 3 doby to standard, jesli nic sie nie dzieje w ta trzecia dobe wypisuja, chybaze dzidzi ma zoltaczke albo spada za duzo nawadze
Kurcze a mi brakuje body z dlugim rekawem... moze mame wysle do biedronki. w ktorej biedronce bylas i je widzialas ??

domi7ks - nio szybko to leci ani sie obejrzymy a zaczna chpdzic na randki hiii

martucha
- to Pat bedzie mial fajnego kumpla do zabawy . a pomysl z oddawaniem ciuszkow do domu dziecka genialny- dla ciebie za pomysl

madzialenka - to spora gromadka ale na pewno poradzisz sobie
ja tez dzisiaj widzialam w mojej biedronce wiec chyba we wszystkich biedronkach sa... ale wedlug mnie mialy kiepski material...

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czuje sie hmmmm dochodze do siebie.... krocze jako taki, ale hemoroidy ktore mi wyszly po porodzie-masakra.
niestety do tego psychicznie czuje nie najlepiej glownie z powodu takiej niemocy spowodowanej ciezkim chodzeniem, wstawaniem i tym ze wygladam jak zombi-mam wylewy w oczach-czerwony bialka a goic sie to ma miesiac... no ale coz trzeba prztrwac, na szczescie maz sie sprawuje wzorowo i pomaga

A jutro maz idzie do pracy na 12 godz... pierwszy raz sama w domu mama ma przyjsc na chwile przed praca tylko
popekaly Ci krwinki w oczach? na to ponoc jest dobry rutinoscorbin... to mi polecila pani w aptece jak mi pewnego pieknego dnia tak pekla krwinka ze mialam cale oko czerwone... no i rzeczywiscie chyba pomoglo

A moj mezulo jest w delegacji... a ja sama biedna w domku siedze..
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora