2010-10-21, 19:00
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Płaski brzuszek.?
Ja tam geografię lubię, we czwartek idę na konkurs Nic nie umiem, ale to szczegół, bo przynajmniej 6 dostanę xd
A jutro konkurs z angielskiego. Nic się nie uczyłam, bo pani dopiero dzisiaj nam powiedziała. Lubię angielski, ale umiem tylko tyle, co uczymy się na lekcjach i to, co sama się zdołałam nauczyć. Nigdy nie chodziłam na dodatkowe lekcje i ogólnie nie mam styczności tak na co dzień z angielskim, więc na cud nie liczę. Ale na 6 tak Każda ocena cząstkowa się liczy xd
A dzisiaj dobrze u mnie. Miałam parę dni zastoju, spowodowane chyba okresem, ale znów wzięłam się za siebie. Ogólnie mam dzisiaj za***isty humor. xdd Jakiejś głupawki co chwilę dostaję i śmieję się jak głupia. Na zajęciach plastycznych robiliśmy takie wiszące coś [nie umiem wyjaśnić] i w pewnym momencie zaczęłam się tak śmiać, że aż się popłakałam xDD Miałam też dziś ochotę poskakać na skakance, ale nie mogłam znaleźć, choć mam dwie. Jutro poszukam.
Ś: płatki z mlekiem
II ś: jogurt - actimel [już mi się skończyły, muszę zapas znowu zrobić na następny tydzień xd]
O: mięso jakieś, ziemniaki, surówka z selera, kompot
P: nektarynka, brzoskwinia, herbata zielona
K: serek wiejski z warzywami, herbata zielona.
Ot tak mi dnie mijają, a ciągle czuję się wieeeeelka. Wiecie co, dziewczynki, ostatnio zauważyłam, że dużo gadam. xd Przejdzie mi, przejdzie ;p
|
|
|