Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Smutki samotności
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 19:20   #10
sa_ma
Przyczajenie

Dot.: Smutki samotności

szajajaba nie mam bloga, bo oprócz swoich prac, należałoby pisać też o sobie, a ja naprawdę nie mam nic ciekawego do powiedzenia o sobie, a przede wszystkim nic wesołego.Ale bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy.
Pokazuję to, co zrobię-te moje małe amatorskie wyczyny- i cieszy mnie fakt,że się komuś podobają.Bo to kolejna próba udowodnienia sobie,że jest we mnie jakaś wartość.
aneszna mnie nie jest wstyd samej chodzić, ja po prostu nie lubię sama, i nawet mając odrobinę grosza, nie wybiorę się nigdzie dalej, bo to żadna frajda samej. No tak już mam!
Czy ja się cenię wysoko? Nie, na pewno nie,ale lubię ludzi, którzy własną pracą do czegoś doszli, nie stanęli w miejscu, lecz się rozwijają.Taką osobą jest dla mnie wspominana przeze mnie wcześniej pani w świetlicy-cudna pozytywna osoba, ambitna, ciekawa, oczytana,ale przecież nie nazwę jej moją koleżanką, mimo że mamy zawsze o czym pogadać.
Proszę napisz mi na priw (jeśli to nie kłopot) jak ci się udało zrobić te studia za darmo, bo o unijnych studiach to ja wiem,ale właśnie kłopot, bo są w mieście oddalonym od mojej pipidówki o 120 km, a to już koszty dojazdu spore.
sa_ma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując