Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy GG, część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 19:30   #4149
neversaynever
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy GG, część XXI

nie tęsknie za tobą , nie wyobrażaj sobie za wiele.

" w moim świecie jesteśmy blisko "

znów słucham jakiś zrąbanie smutnych piosenek, tak, to dlatego, że chole.rnie brakuje mi ciebie.

wiem, że dużo kłamię i że udaję osobę którą nie jestem, ale to nie moja wina, że chcę byc przy tobie idealna.

ej ty! jak masz na imię ? zapomniałam , wiem tylko tyle , ze cię kocham .

tak, wiem ty nie liczyłeś na wielką miłośc tylko na za***iście dobry seks.

nie mogę byc z nim , tak wiem , że mnie kocha, ale on kocha dwie osoby, a tak nie można.

"Tęsknie za Tobą tak jak zawsze, ale dzisiaj było mi bardzo ciężko, bo ocean śpiewał o naszym wspólnym życiu . Niemal czuję Twą obecnośc obok siebie i zapach dzikich kwiatów, które zawsze przypominały mi Ciebie ."

"Czuję pustkę w duszy, nie mogąc trzymać Cię w ramionach. Wśród tłumu szukam Twojej twarzy - wiem, że to niemożliwe, ale nie mogę nic na to poradzić. Moje poszukiwanie Ciebie jest niekończącą się pogonią skazaną na przegraną"

"Bez Ciebie jestem zgubiony. Pozbawiony duszy, dryfuję bez domu; samotny ptak, który nie ma dokąd odlecieć. Jestem wszystkim i jestem niczym"

"Jestem tutaj, by Cię kochać, trzymać w ramionach, chronić. Jestem tutaj, by uczyć się od Ciebie i otrzymywać Twą miłość. Jestem tutaj, bo nie ma innego miejsca, w którym mógłbym być"

Edytowane przez neversaynever
Czas edycji: 2010-10-21 o 19:36
neversaynever jest offline Zgłoś do moderatora