2010-10-21, 20:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
Napisane przez martysek
Boszszsz... Cały czas marudzi, ale za to mam za sobą mały sukces - udało mi się za to podać jej 70 ml mojego mleka z probiotykiem.
Było już 5 kup, każda z kilkudziesięcio sekundowymi bąkami, poprzedzona płaczem i stękaniem, z czego dwie ciemnozielone.
Tak się zastanawiam, czy to nie skok. Dziś kończy 9 tygodni. Wcześniej było już lepiej - chociaż trochę leżała i się rozglądała nie płacząc.
Druga rzecz, to w zeszły poniedziałek skończył się Sab Simplex i podaję Bobotic. Sama już nie wiem. Kupiłam Gripe Water, ale ona tak histerycznie płacze, że nie mam jej jak go podać.
Smoczek odebrałam, ale i tak go nie chce. Ciumknie 2-3 razy i wypluwa, ja wkładam i tak w kółko, ale chyba jej się bardziej niż TT podoba.
|
Alisie TT też non stop wypada. Kupiłam jej NUKa i jest dużo lżejszy i się w nim zakochała . Gripe water przez najbliższe dni postaraj się podawać co karmienie- u nas działa. Dajemy taką śmieszną malutką łyżeczką, która kiedyś była dołączona do jakichś jajek wielkanocnych milki.
Z tego co czytałam- zielone kupki to nic dobrego???
|
|
|