Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 20:47   #104
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
je je je je moja siostra dziś miała połówkowe i na 90% będzie chłopiec - pani doktor sprawdziła i chłopak ale maleństwo się bardzo wierciło i jak chciała się upewnić to już nie pokazało co ma między nóżkami
no jak się ciesze większość ciuszków już jej odłożyłam, bo część oddałam do domu dziecka dla maleństw, no ale teraz wiem żeby odkładać dalej

ale się ciesze
wow! ale fajnie!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czuje sie hmmmm dochodze do siebie.... krocze jako taki, ale hemoroidy ktore mi wyszly po porodzie-masakra.
niestety do tego psychicznie czuje nie najlepiej glownie z powodu takiej niemocy spowodowanej ciezkim chodzeniem, wstawaniem i tym ze wygladam jak zombi-mam wylewy w oczach-czerwony bialka a goic sie to ma miesiac... no ale coz trzeba prztrwac, na szczescie maz sie sprawuje wzorowo i pomaga

A jutro maz idzie do pracy na 12 godz... pierwszy raz sama w domu mama ma przyjsc na chwile przed praca tylko
kochana wracaj szybko do zdrowia! I na te oczy faktycznie rutinoskorbin jest bardzo dobry

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora