Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-21, 23:22   #4114
justin18061976
Rozeznanie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez kafuniax Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny! Czytam Was praktycznie każdego dnia, począwszy od poczekalni aż po dzisiejszy dzień, jakoś nigdy nie miałam odwagi napisać, a nieśmiała raczej nie jestem, jeśli chodzi o kontakty, tylko tak przez neta zawsze jakies takie obawy mam Ale ostatnio mój mąż zapytał co tam u moich koleżanek wizażanek, i wtedy uświadomiłam sobie, że ja to Was już normalnie znam, często utożsamiałam się z Waszymi problemami, zwłaszcza Daniel Kropki i Sebastian Siali - to wypisz-wymaluj mój Szczepanek Natomiast Wy nawet nie wiecie o naszym istnieniu, toteż dziś postanowiłam napisać Zatem mam na imię Kasia, a mój malutki urodził się dokładnie w tym samym dniu co Tymek Lei, czyli 8. 06. przez cc, ważył 3100 i miał 54 cm. Teraz ma już ponad 7 kg. I dalej mamy te samy problemy co na początku, mały bardzo bardzo dużo płakał, marudził, po zmianie mleka na nutramigen przez jakiś czas było super, a teraz znów na nowo... maruda praktycznie cały dzień...
Podaję osławioną już dynię z ziemniakami, brzoskwinię i banan na podwieczorek...
Pozdrawiam Was gorąco, i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona jak to się mówi, lepiej późno niż wcale
witamy

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Powiedzcie czy wasze dzidzie też się tak piorą po brzusiu? ta tak macha łapkami że ciągle się bije i kurde nie wiem czy ona może sobie jaką krzywdę w ten sposób zrobić? Pilnuję jej ale przecież nie mogę przy niej wisieć non stop- chyba najlepiej by było łapki powiązać jak nie jest na brzusiu
Stefek czasem tak naparza raczkami, ze moglby spokojnie mala elektrownie napedzic i wali sie na okraglo
===============
zbieram sie do spania, podczytalam troche popoludniowa produkcje i wale w bety, malz odpalil, jutro ma wolne, wiec troche z malym posiedzi a ja na jakis trening skocze
dobranoc kobity

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora