Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-22, 10:54   #2011
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość

mayaha przytulam Cię mocno Jak będziesz miała ochotę, to się wygadaj. Baby zawsze Cię zrozumieją, a i może lżej Ci będzie

jeszcze do tego nie dojrzałam
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

...ale zawsze Mama się śmieje że brat smoka już nie używał...i jak się urodziłam to ciągle mi zabierał, chował się za drzwiami i w konspiracji ciumciał...i jak Mama zapytała co robi...to on szybko się odwracał, smoka chował za plecami i z oczkami zbitego psa odpowiadał "niććććććććć"

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Mayaha ja tez pomyślałam, że taki sposób jest fajny na oduczenie. Ale wydaje mi się, że w tej chwili Zuzia jest na to za mała, ale spróbuję

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Jeszcze tak pomyślałam, że najpierw spróbuję wyeliminować w dzień do spania a później w nocy
no własnie wiem ze chyba za mała, dlatego po nowym roku bede probowac, moze ciut wczesniej

mysle ze lepiej raz a dobrze, bo jak jej wyjasnisz ze w dzien monia nie mam a na noc jest

jak ci sie uda to pisz

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

a wogóle to cos czuje ze raz dwa ci sie uda